domingo, 7 de febrero de 2010

ALTRES CÓMICS

En Lucky Luke, com en molts altres cómics, ix tans sols la dona en una imatge secundària, apartada i en una escena tan sols. Damunt de que quasi deslumbra per la seua abséncia, les posen en prostíbuls perque és lo que la societat pensa de les dones.
Al igual passa en Asterix i Obelix, que sols ix una dona superdotada físicament (que clar mai podrà ixir la protagonist , ni la superheroïna, ni que siga la mijor i la que tots recurrixen a ella, clar que no perque eixe paper ja està posat als homes i no pot canviar-ho ningú). L'altra dona que podem observar en Asterix i Obelix és la que cuina per a tot el poble, sense altre paper que això. Com podem observar, en la foto i bén hem dit aban, no hi ha cap dona més que en una sequéncia del cómic i ni apareix reflexat que ixen.

En altres cómics com Mortadelo i Filemón, la xica que ix és la secretaria de un xic en un càrrec molt important i ella està per a servir el café i per a poques coses més; està superdotada físicament en unes mamelles molt grans i en un cos comprimit per una roba molt ajustada.

3 comentarios:

  1. En mi opinión las integrantes de este grupo le tienen un cierto aire a Ofelia :) SEXYSS (L)

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Y en mi opinion los integrantes de los demas grupos tienen cierto aire a los papeles de sus comics :)

    ResponderEliminar