domingo, 7 de febrero de 2010

LA LEGENDA DE ZELDA

Volem comentar també que aquestes xiques que apareixen en els cómics o mangues no ixen per supost de protagonistes , sinò de secundaries o ni aixó soles que es para un moment la imatge sobre elles perque les podam veure bén boniques i sempre en vestuaris curts per a provocar als xics.


En aquest Manga anomenat La legenda de Zelda expressa les dues cares de la dona. Encara que el protagonista siga un xiquet, apareix bén remarcat la imatge d'una dona prima, alta, guapa amb molts pits, esbeltes i sempre tenen que ixir quasi sense roba, en una mini falda i un top bén curtet.

Les dones a aquest cómic les podem classificar en: la dona débil, frágil, encara que també superdotada físicament peró que té que ser cuidada per un home que no té iniciativa per ella mateixa de ferse les seues coses i deixar de sempre anar darrere dels homes i sempre salvades per ells perque sinó pensen que no són dones apreciades per ningú.

Per segon lloc observem la segonda dona una xica superdotada físicament la qual no cal que ningú la salve , és com la superheroïna del cómic, la xica dura que mai l'insultarán ni li dirán res perque ha sabut mostrar als demés que tenen que respectar-la, i es defendrà en les situacions dures sense cap d'home, tota sola, però ixirà com una súper dona.
I encara que trobem a aquesta xica de superheroïna sempre intentaràn posar-la en segon lloc per a que no ixca en tanta facilitat com els homes, per a que no tinga tant de protagonisme i per supost vindrà un xic a ajudar-la encara que ella puga en tota eixa situació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario